2007-11-23

Doftsök - eller doft-upplet

Baron och Falstaff samarbetar bra också när de är på jakt efter intressanta lukter.

När Baron har gjort något spännande fynd rusar Falstaff genast dit, som en blixt. (Fel: när Falstaff sätter fart står blixten stilla!) Falstaff tänker: "Käre storebror, tack för att du hittade den här doften åt mig."

Men när Falstaff finner något går Baron sakta och sansat dit. Han tar gärna en liten omväg innan han kommer fram. Han vill inte visa sig alltför angelägen.

Det är som om han ville säga: "Käre lillebror, du ska inte inbilla dig annat än att jag hade hittat den doften själv, på egen hand."

Så visar sig hundarnas olika "personligheter" till och med i en så enkel syssla som att leta upp dofter. Falstaff: ivrig och otålig. Baron: lugn och värdig.


2 kommentarer:

agilitytokar sa...

Hundarnas personligheter är verkligen intressanta! Här är det Tía som far omkring och ska kolla allt, helst på en och samma gång! Bianca är den coola, Izzie spanaren och My den lite vimsiga som mest försöker att härma de andra tre på samma gång... Vilket inte är lätt!

Kram från agilitytokarna

Anonym sa...

Hej broder!
Till och med mina fåglar visar helt olika personligheter, trots samma föräldrar och samma uppväxt. Inga kopior här inte, härligt!
Kram syster K

Google Analytics