2009-04-08

Upplevelser

Först och främst: Falstaff ber mig framför ett varmt och hjärtligt TACK till alla kära vänner för gratulationer och välgångsönskningar på hans sjuårsdag.

Födelsedagen firades med en upplevelse för honom och Baron. För den allra bästa presenten för en hund måste väl vara - liksom "årets julklapp" i fjol - en upplevelse.

Den bestod av terminens efterlängtade första kurskväll på klubben: en aktiverad promenad, med platsliggning, förbipassering och fika i solnedgången. Och så trevligt umgänge med ett femtontal andra hundar och människor.


Apropå upplevelser: Baron och Falstaff har varit med om ytterligare två sådana de senaste dagarna:

1. Spårträning med vännerna Pucko och Hjalmar. Resultatet var blandat: Falstaff utmärkt, som vanligt, men Baron missade två apporter, för ovanlighetens skull.

2. Grillpremiär - ett evenemang som hundarna tar intresserat del i. För att inte tala om hur livligt de tar del av resultatet!

Det här var bara början. Vi kan garantera att våren blir fortsatt fylld av upplevelser och evenemang för Baron och Falstaff.





6 kommentarer:

Veronica sa...

Tack för sms-uppvaktningen!!

kram från Veronica

Anonym sa...

Falstaff, stor grattiskram i efterskott. Hoppas du hade en fin dag.
Sen vill vi önska er en GLAD PÅSK!
Kram Lisette, Pepsi & Cayo

Anonym sa...

Vi är helt säkra på att det kommer att bli fler fina upplevelser! Visst är det härligt med ljusare tider?! Se upp för fästingar bara... Har redan plockat flera stycken! Trots att expoten är på fr o m i måndags...
kram

Anonym sa...

Vilken underbar födelsedag han fick, Falstaff! Vad kul ni verkar ha på er klubb med så många roliga aktiviteter. Man kan aldrig få för mycket! Idag lyser solen igen, våren är här, det blir en härlig påsk!

Vi har kanske en stuga på gång. På riktigt denna gången, men jag mailar dig sen´ Bengt (när det är klart...)
Tusen kramar Kathi, Dan o Loke

Linda sa...

tusen tack för era lyckönskningar och grattis i efterskott killen!

Ha nu en underbra påsk!

Kram Bertil med fam.

Tankevågor sa...

Stort grattis i efterskott till sjuåringen!
Låter bra med upplevelser! :-)

Önskar er alla en skön fortsättning på Påskhelgen!

// Lisbeth och Roxy

Google Analytics