2010-01-31

Grisöron


För första gången kan vi nu bjuda Baron och Falstaff på hemlagade grisöron!


Här är receptet:


1. Koka färska eller frysta grisöron i ungefär en timme, med en köttbuljongtärning i vattnet.


2. Låt grisöronen rinna av, och ugnsbaka dem (100-125 grader) tills de har fått en läckert gyllenbrun färg.


De är sedan lätta att skära i mindre bitar, om man inte vill ge hundarna ett helt grisöra.


Jag kan lova att Baron och Falstaff uppskattade detta uttryck för avancerad matlagningskonst, som ger dem billigt, hälsosamt och lätthanterligt godis, som belöning och uppmuntran.



(Varmt tack till vännerna på Sofielund i Lerdala för tipset!)



.

4 kommentarer:

AnneSofie sa...

Vad fina de blev - behöver nog se över min ugn lite...

Kan tro att det uppskattades!

Anonym sa...

Ja det låter som hundmums! Men var får ni tag på öronen?

Undrar Kathi

Sweet Enola sa...

Riktigt bra! Jag förstår att det uppskattades:)

Unknown sa...

Ser ju jättegoda ut för hundarna.
Men jag säger som ovanstende. Var får man tag på grisöron???

Monica med pudelmaffian

Google Analytics