2007-08-26

Om en agilitytävling

På lördagen åkte vi till Tibros agilitytävling.

Varken Baron eller Falstaff tävlar. Baron vill vi skona: hans gamla skada gör sig påmind, och vi måste vara försiktiga med honom. Falstaff är ännu inte tävlingsmogen: det går ju inte att ta ALLA hinder på EN GÅNG, samtidigt, och i den ordning han bestämmer!

Fast vi kan inte hålla oss borta från tävlingarna. Alla underbara människor och deras lika härliga hundar, som vi har lärt känna under årens lopp - dem vill vi fortsätta att träffa!

Men det är också roligt att vara med, från "ringside"! Att heja på våra klubbkompisar och alla andra vi känner, att gratulera dem och att glädjas åt deras framgångar och lyckade resultat.

Både vi och hundarna älskar dessa tävlingar. Vi tänker fortsätta att vara ivrigt påhejande supporters också i fortsättningen!

P.S. Kolla fotot! Synd att bordet inte längre ingår! Det var alltid Barons bästa och säkraste hinder. Kunde man inte ta bort slalom i stället???

Vad Falstaff beträffar: går det inte att göra en speciell klass med bara tunnlar och säcken???


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så kul att se er på tävlingen och jag är säker på att Falsatf kommer klara detta till slut. Ni är ju inte dom som ger upp i första taget.

Anonym sa...

Kul att höra att Ni ändå fortsätter att åka runt på lite tävlar som hejjaklack! Hälsa Baron att jag känner mig hedrad som fick tävla med honom i slutet av hans agilitykarriär! Han och Madicken var ju så lika att det kändes som att uppleva den gamla goda tiden igen.

Instämmer med Monica; Falstaff kommer säkert att göra karriär inom agilityn så småning om, Ni är ju inte de som ger upp i första taget! Hejja Falstaff och Mari! Vi tror på Er!

Nu till helgen ska vi till Mariestad och tävla. Ja, Myntha alltså. Smulan och Dixie planerar inte sin debut fören till våren. Dyker Ni upp i Mariestad eller har Ni annat för Er då kanske? Vore så himla kul att få se Er annars! Det var ju ett tag sedan sist.

Många kramar från Frida med tillhörande fluffbollar Myntha och Smulan

Ds. Mamma och Dixie hälsar!

Google Analytics