2007-04-26

Dagen efter

Baron och Falstaff har all rätt att vara lite trötta idag och ta det lugnt i trädgården.

Igår var vi i Kungsbacka, på besök på Hälsa & Helhet. Vi åker dit någon gång i halvåret för att få en hälsokontroll av hundarnas leder och muskler.

Baron visade sig ha en sträckning i höger bakbens lårmuskel. På Falstaff ömmade det i vänstra bakbenet. Inget allvarligt, men båda hundarna fick laserbehandling och den närmaste tiden ska vi massera det onda med arnica-tinktur.

Även om lasern gör stor nytta, både direkt och på sikt, brukar hundarna bli rejält medtagna av behandlingen. Så vi undrade hur det skulle bli på kvällens viltspårträning.

Men ingen trötthet märktes. Tvärtom: de spårade med iver och koncentration, och skott-träningen klarade de som vanligt utan problem.

Idag är det något annat. Nu vill de ta det lugnt. Det är dessutom varmt - över tjugo grader. Därför blir det bara korta promenader, och för övrigt: rast-vila!

1 kommentar:

Anonym sa...

Va ni är duktiga med att värna om dera fyrfota vänner. Jag får riktigt dåligt samvete. Mina tjejer har aldrig fått nån sån behandling. Skulle kanske inte vara så dumt.
Får nog skärpa till mig känner jag.
Idag ska vi ta oss en härlig längpromenad runt Axvalla Hed och ta massor av foton, kanske blir det uppdatering på bloggen i kväll.

Google Analytics