2006-07-22

Om en lördagsmorgon i juli


I natt kom äntligen lite regn. Knappast mätbart, men ändå någon millimeter. Möjligen friskade det upp något, men morgonen kändes fuktig. Det var lite som att ha ett våtvarmt omslag runt kroppen.

Fast Baron och Falstaff var pigga, som alltid efter en natts god sömn. Rolig jakt på fotbollsplanen vid Uddetorp, och sen hade det trots allt bildats några små vattenpölar att släcka törsten i.

Skaras folkmängd ökar märkbart den här helgen. V75 och stochampionat på Axevalla travbana, och som vanligt massor av turister på Skara sommarland.

Vi har tagit en biltur, och det är roligt att se invasionen av turister. På avstånd, förstås! Och det är skönt att veta att vi inte behöver vara mitt i trängseln och värmen. Hundarnas favoritplatser en dag som denna är 1. bilen med AC och 2. trädgården med skugga. Härvidlag är matte och husse helt överens med dem!

1 kommentar:

Lena sa...

Inte för att man ska gnälla, men hettan tar på både folk och fä. Det känns som om de enda vettiga tidpunkterna att göra något hyfsat vettigt med hundarna - vi har 3 -är tidigt på morgonen eller väldigt sent på kvällen. Då är jag väldigt trött. Sommaren är ändå frihet. Det är så skönt att slippa våta pälsar och leriga tassar.
Ha det fortsatt gott i värmen.

Google Analytics