2006-07-26

På promenad med fluffbollar

På förmiddagen idag åkte vi till Lidköping, där vi träffade vännen Frida och hennes två härliga fluffbollar, sheltisarna Myntha och Smulan.

Baron och Falstaff känner Myntha sedan gammalt. Vi har tränat och tävlat agility tillsammans. Men Smulan är en ny bekantskap. Sju månader gammal, och en alldeles bedårande liten tjej – på bilden tillsammans med matte Frida.

Både vi och hundarna gillade den trevliga promenaden, som utgick från Lidköpings brukshundklubb, genom skogen och bort mot flygfältet, och sedan tillbaka igen. I värmen gick det åt vatten: ungefär en liter sammanlagt kolkade de fyra hundarna i sig under vandringen.

Ännu ett nytillskott fick vi se: Fridas nya proffsiga kamera. De suveränt skickligt tagna fotona finns redan på hennes hemsida, och alla rekommenderas varmt att titta på dem. Vi är förresten mycket stolta över att Baron och Falstaff har ett eget fotoalbum på Fridas hemsida. Klicka på "Galleriet", och njut av de underbara bilderna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själva för en trevlig promenad! Tur att jag inte kände av de där muffinsen Ni bjöd mig på för de var väldigt goda! :)

Google Analytics