2006-05-20

Om att äta nyttigt

Barons och Falstaffs matvanor är något som säkert intresserar bloggens besökare! Det är ett komplicerat ämne, och det har tagit sin tid att utforma kosten så att den är både nyttig och välsmakande.

Baron är lite kinkig och får trugas en del, men det är nog så att vi har skämt bort honom. Falstaff är däremot matfrisk och äter nästan alltid med god aptit. Vi tillsätter glukosamin i deras foder, eftersom det säkerställer en god ledfunktion och hjälper kroppen att förnya ben, ledbrosk, muskler, senor och ledband.

Vi har också börjat använda något som heter MSM (metyl-solfonyl-metan) som lär förbättra cellernas funktioner. Både glukosamin och MSM ger vi i kryddmåttsstora doser, och såvitt vi kan förstå har hundarna inget emot de här tillskotten.

Vi hoppas förstås att kosten – tillsammans med alla andra aktiviteter – ska ge dem ett långt, friskt och aktivt liv. Och se på bilden: visst är det friska, nöjda och glada hundar!

För övrigt packar vi idag för en veckas semesterresa till Blekinge och därför får bloggens många trogna besökare vänta några dagar på nya rapporter om Falstaff och Baron.

Men ge inte upp: vi återkommer så snart vi snubblar på en Internetanslutning!

Inga kommentarer:

Google Analytics