2006-06-07

Agilityadministration

Igår firade vi Sveriges nationaldag på vår brukshundklubb med att förbereda den stora agility-tävlingen på lördag. Alla klasser och bra mycket över 400 starter. Men vi kör två parallella banor, så det ska nog gå smidigt och tempofyllt. Tävlingen måste vara klar när Sverige spelar första gruppspelsmatchen i fotbolls-VM!

Det är förstås en hel del att göra. Fördela funktionärer, sortera priser, ge hindren en ansiktslyftning, staka ut området för banorna. Naturligtvis är det inte nog med vår insats igår: vi räknar med att många av oss får jobba hela fredagskvällen så att allt hinner bli färdigt i tid.

Vi träffade förresten en ny liten kompis: border-collie-valpen My, Anns och Tommys nya hund och blivande agility-stjärna. Elva veckor bara, och Baron och Falstaff intog snabbt en ganska så faderlig attityd mot henne. På bilden vilar hon tryggt i Tommys famn.

P.S. Jag har ett litet tillägg till gårdagens återblick på Falstaff. Det var ju igår fyra år sedan vi hämtade honom hos Ulla och Reidar på Kennel Reinlakes i Tygelsjö.

Falstaffs registrerade namn är Reinlake´s Alive and Full of Magic. Inget namn kunde beskriva honom mer lämpligt och passande. För det är precis sådan han är: alive and full of magic!

Inga kommentarer:

Google Analytics