2006-06-27

Beardisar på nätet

Det är inte bara beardisarna Falstaff och Baron som går att hitta på nätet, även om de förstås är de absolut vackraste och mest intressanta.

Det finns många trevliga och roliga beardisrelaterade sajter. Först och främst har vi vår specialklubb, SBC, som har en innehållsrik sida - klicka på bannern! Klubben har en devis som passar alldeles utmärkt till Baron och Falstaff: Bearded collie – hjärta och hjärna i en sund kropp. Det är en exakt beskrivning av dem!


Sen hänvisar vi mycket gärna till våra duktiga uppfödare: kennel Beastly´s, som har fött upp Baron, och kennel Reinlakes, där Falstaff såg dagens ljus. Titta in på deras proffsiga, läs- och sevärda hemsidor.

Den som vill veta mer om beardisarnas mångsidighet och se lite av de många aktiviteter beardisar ägnar sig åt rekommenderas sidan som särskilt beskriver aktiva beardisar. Klicka på bannern och njut av texter och bilder. Och botanisera gärna i den fylliga länksamlingen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men hej! Vad trevligt att träffa er på nätet också..Mest imponerad - hittills - är jag av den vädergående matte..:-) Det skulle jag ALDRIG våga. Knappt jag skulle titta på ens tror jag!

Elisabet

Google Analytics