2006-04-15


Nu våras det, åtminstone får vi tro det. Då är det vårrengöring inte bara i trädgårdar och hus – också klubbens agility-hinder mår väl av att fräschas upp. Särskilt i år, när vi i Götene-klubben arrangerar vår första officiella tävling, den 10 juni.

Så igår, på långfredagen, träffades ett glatt gäng för att göra i ordning åtminstone en del av det som behöver åtgärdas. Arbetsglädjen var det inget fel på – se på bilden av Sanna, Ann och Monica, i färd med att måla ribbor till hopphindren. Det syns inte, men de blev en aning vitmålade själva också.

Rött blir däremot ramen till däcket. Flera lager gammal målarfärg skrapade vi bort, och sedan var det bara att kleta på vackert lysande färg.

Vi glömde förstås inte bort hundarna. Baron och Falstaff fick några rejäla promenader, och för Falstaffs del var det första gången han sprang lös sedan förra helgen. Sträckningen i höger bakmuskel känns nu så bra att påbudet om några dagars lugn nu kan hävas.

Idag, påskafton, har vi varit på en långtur på Axevalla hed, och där har hundarna fått springa av sig ordentligt i vårsolens glans. Det blev lite av ”Axevalla Horse Show”, för två hästar med ryttarinnor närmade sig. Baron och Falstaff rusade nyfiket fram i full fart, tills de tvärstannade ett tiotal meter intill hästarna. ”Oj då, är de SÅ stora. Säkrast att lufsa tillbaka till matte och husse!”

Nu önskar vi bloggens besökare en riktigt GLAD PÅSK, med så få påsksmällare som möjligt.

Inga kommentarer:

Google Analytics