2006-08-05

Om en härlig lördag

Idag har vi varit i Mariestad på agilitytävling. Vilken underbar dag! OK, det var i varmaste laget – sådär 25 grader – men det hindrade inte hundarna från att glädjas åt umgänget med andra hundar och människor.

Först vill jag säga: TACK, kära Frida, för att du tog hand om vår Baron och körde honom så förtjänstfullt i två lopp! Ödmjukt, flexibelt och engagerat lyckades du få honom att tycka att allt var JÄTTEROLIGT, och med mycket bra resultat. Att du gjorde så fina insatser med din egen hund, Myntha, gjorde förstås inte saken sämre!!!

Jag vill också berömma Barons matte Mari, som med glädje och frimodighet förde Baron i mål på det inofficiella agilityloppet. Starkt jobbat!

Bloggens alla gäster rekommenderas varmt att surfa in till Fridas hemsida och läsa hennes välskrivna rapport från tävlingarna och njuta av de suveränt professionella fotona!

Falstaff, då? Jo, även om han ännu inte är tävlingsmogen och färdigtränad för agility hade han mycket roligt! Titta på bilden – full fart i pausen på brukshundklubben. Vilken lycklig hund!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Baron till fina resultat!
Att du bara orkar i värmen...

Kram Kathi

Google Analytics