2006-08-02

Om morgonrutiner

Nästan alla morgnar följer ett bestämt mönster. Förmodligen är det matte och husse som är inrutade och har vant Baron och Falstaff vid ett visst schema. Eller också är det tvärtom …

Efter några omständliga hälsnings-procedurer och önskningar om en god dag vidtar promenaden. Falstaff är den morgonpigge som är ivrigast. Baron får ibland övertalas, men efter ett antal sträckningar kommer han med.

När promenaden är avklarad är det dags för första frukost, som intas i köket. Som tur är har vi ingen diskmaskin, så i det båset kan Falstaff parkera sig medan Baron inväntar vid sidan. Matte gör i ordning en smörgås som hundarna får dela på - som bilden visar med viss förtjusning.

Så här ser det ut enligt formulär 1A. Avvikelser förekommer sällan. Skulle så vara fallet föranleder det minst sagt höjda ögonbryn!

1 kommentar:

Lena sa...

Med ålderns rätt så kan man ju behöva lite tid innan man kommer i gång.
Vår herr A är också 6 år, han skulle tvärvägra att gå någonstans om han inte får mat först. Hela han vibrerar när det är matdags. Han tar varje tecken från klockan fem ungefär, som att nu är det ÄNTLIGEN dags. Alltså ska man helst inte vända på sig i sängen.
Detta får till följd att han vaktar allt som kan innebära mat. Unge I bör helst inte gå nära diskbänken. A vet hur man uppför sig, men ibland slår det slint.
Kul att se att era hundar är sådana kompisar.

Google Analytics