2006-10-21

Om nya regntäcken



Baron och Falstaff har blivit ekiperade.

De har redan var sitt sköna och värmande Obrack-täcke, som är mycket bra när de har simmat och som hjälper dem att torka fortare och hålla värmen.

Men under alla år har vi inte brytt oss om att förse dem med något särskilt skydd mot regn. Vi har tänkt: visst blir de blöta när vi är ute i nederbörden, men de torkar alltid förr eller (för det mesta) senare, när vi kommer in.

Men så hittade vi några snygga och rejäla täcken: vadderade inuti och försedda med reflexer. Dessutom i färger som matchar hundarnas pälsar ...

Vi köpte täckena igår, och redan idag på morgonen under promenaden i ihållande regn kom de väl till pass. De fungerade utmärkt, Baron och Falstaff höll sig torra på rygg och sidor.

Bäst av allt: hundarna var inte på minsta sätt besvärade, utan snarare stolta. Kolla vilka fina regntäcken vi har på oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka snygga täcken grabbarna har skaffat sig! Fast, är inte Falstaffs täcke lite för litet? Har fått lära mig att det ska nå över svanskotan, men jag kan ha fel. Huvudsaken är att de skyddar mot allt regn och rusk som verkligen visar att hösten är här!

Anonym sa...

Vilka fina täcken de! De blev ju riktigt stiliga! :) Tanken har slagit mig flera ggr att skaffa det till Åskar, men han blir så sur så för han får på sig något som ex. ett reflextäcke.

Emma sa...

förstår mycket väl att baron å falstaff kände sig snygga! besvärade?!! näeee skönt å slippa bli blöta ju!

Google Analytics