2006-09-24

Agility dagen efter ...

Ärligt talat: det gick inget vidare på agility-tävlingen på Tomten igår!

Hoppklass-banan borde ha passat Baron perfekt: snabb, rak och rolig inledning med tre hopphinder och en tunnel och slalom på rätt sida, med vänsterhandling.

Men inte då! Efter bara två hopphinder strulade det till sig, och sen var det kört.

Agilitybanan såg lite knixigare ut, men hade en oerhörd fördel: INGET SLALOM!!! Det kanske hade gått bra, men efter bara några hinder skadade matte sig: en smärtsam sträckning i lårmuskeln satte definitivt stopp, och det var bara att bryta. Kylklabbar lindrade den värsta smärtan, och flitig massage med liniment ska förhoppningsvis rätta till skadan.

Men ändå: det var en underbar dag i kanonväder och tillsammans med våra härliga hund- och människokompisar.

Idag stärktes självförtroendet när vi såg två foton av Baron på Fridas hemsida. Över ett hopphinder, utstrålande fart och glädje. Fel väg, visserligen - men då var redan diskningen ett faktum. Och vid mattes sida, med högsta tänkbara svansföring.

Det kanske ändå kan gå bra. Någon gång. Någonstans. Töreboda på lördag, till exempel!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Mari, det var väldigt tråkigt att läsa om hennes sträckning i lårmuskeln! :( Det är ju inte ofta som slalomen inte är med så det var verkligen otur! Hoppas Mari kryar på sig snart och är i toppform till Törebodas tävling! Hade gärna klonat mig och kommit men... nej, Smulan får gå före denna gång. Men till DM kommer vi och då ska vi köra så grästuvorna yr kring oss, eller hur!? ;)

Emma sa...

de syntes verkligen att baron blev lessen när han inte fick springa agilitybanan.. han va helladdad så vi får hoppas att han får utlopp för den agilityglädjen på lördag istället! hoppas matte blir bra..

Google Analytics