2006-09-30

Om en rolig agilitydag

Nu har vi kommit hem från en mycket lyckad agilitytävling i Töreboda.

Vadå lyckad? Baron diskade sig i både agilityklass och hoppklass! Så hur kan det ha varit så bra?

Jo, eftersom han hade storartat roligt hela tiden. Med husse knäskadad och matte med muskelsträckning var vår klubbkamrat Ann snäll och tog hand om Baron. Det är inte lätt att ”köra” en annan hund utan föregående träning, men Ann gjorde det jättebra, både före, under och efter loppen. Kolla på bilden hur glad Baron är tillsammans med Ann!

Det var inte alls hennes fel att Baron drog iväg mot matte, som stod intill planen. Inte heller att Baron bestämde sig för att det var lika bra att sätta fart mot tredje hopphindret direkt. ”Jag ska ju ändå hoppa över det, så varför skulle jag bry mig om de två första hoppen” menade han.

Tack, Ann, för att du gjorde så att Baron fick en jättekul dag! Med råge uppfylldes därmed vårt mål för idag. Vinna kan vi göra nån annan gång. Till exempel på DM nästa vecka.

Falstaff, då? Jo han slog ett nytt rekord! Han var den hund på hela tävlingen som gick över den älskade balansbommen på framhoppningsbanan i särklass flest gånger! Starkt jobbat, Falstaff!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul att Baron fick köra trotts att hans båda förare var skadade! :) Och vad är det jag läser - Har Falstaff äntligen fått sin debut?!

Google Analytics