2006-09-23

Om en agilitytävling

Käre Baron - du behöver inte alls vända bort blicken! För på tävlingen idag på Tomtens brukshundklubb var du jätteduktig! OK att du och matte blev diskade både i hoppklass och agilityklass, men ändå ...

Du var glad och lycklig, och med hög svansföring - och mera kan ingen begära av dig.

Så kul vi hade i och omkring vårt gula tält: med vännerna Myntha och Dixie, Pompe och Ebba - och allt vad de heter, dina många kompisar. Falstaff var förstås där som din främste supporter och höll dig varm med ständig uppmuntran och idogt skällande.

Ikväll är ni trötta, kära Baron och Falstaff, så ni ska slippa höra mera om allt vad ni har varit med om idag.

Till råga på allt har ni fått utstå obligatorisk päls- och tassvård, kloklippning och tandborstning. Så ni får berätta om den innehållsrika dagen en annan gång.

Bloggens gäster får gärna besöka Pompes och Mynthas hemsidor. Där kommer säkert glada och trevliga rapporter om den härliga dagen och de roliga tävlingarna!

1 kommentar:

Emma sa...

hehe! lite komiskt att du länkar till pompes sida med att det där ska stå glada och trevliga rapporter! å så klickar man på hans namn o kommer till en sida där det står "eländiga hundkräk" :D näe men jag håller med, det var en jättehärlig dag och det var verkligen kul att tävla! så trevligt att vara ett helt gäng som uppmuntrar varandra oxå tycker jag =) ses på lördag!

Google Analytics