2006-09-27

Om astrologi för hundar

Jag har förstått att det är ett stort intresse för astrologi och horoskop, också för hundar. Det finns också en hel del litteratur i ämnet, och sökningar på Internet ger många träff: "astrology for dogs" ger över tretusen träff!

Men låt oss se vilka egenskaper Baron och Falstaff har ur deras respektive stjärnteckens perspektiv.


Baron, född den 18 mars, är FISK. Så här sägs det om honom i ett horoskop: ”Fiskhunden är en drömmare med stark intuition och andlig känslighet. Den har en själslig kontakt med sin ägare. Den kan dock ”bränna ut sig” så att den måste dra sig undan för att återhämta sina krafter.”

Och i ett annat: ”Originell och tilldragande. Snäll, ömsint och med en telepatisk förmåga. En riktig drömmare med livlig fantasi. Gillar att vara till lags. Trivs allra bäst hemma.”


Falstaff, född den 6 april, är VÄDUR, och här är hans egenskaper: ”Genom att ha en väldigt stark vilja vill hundar födda i detta tecken gärna visa var skåpet ska stå och tar inte gärna order av andra. Däremot är de väldigt lojala.”

Ytterligare ett horoskop: ”Ständigt på jakt efter nya äventyr och erfarenheter. Lite stridslysten, accepterar inga nederlag, måste vinna. Temperamentet är inget att leka med. Gillar att skrämma andra. Listig och lömsk men uppriktig i allt sitt handlande.”

Jag ser förstås på detta som lite rolig kuriosa. Ungefär som när jag läser horoskop för mig själv!

Inga kommentarer:

Google Analytics