2006-12-06

Om en fototävling

På den trevliga och innehållsrika sidan om aktiva bearded collies hittade vi idag en riktigt glad överraskning.

Månadens fototävling har avgjorts. Temat var ”kontakt”, och det var tillåtet att tolka det på det sätt man själv önskade, men ett villkor var att en bearded collie skulle vara med.

Segraren i tävlingen har utsetts, och juryn har lämnat två hedersomnämnanden. Ett av dem ges till vår vän Frida Engman – Mynthas och Smulans matte – som tagit ett helt underbart foto av Baron och en av hans kompisar och absoluta favoriter. Juryn skriver: ”Ett vackert kort taget i rätt ögonblick.”

Det är bara att instämma! Bloggens besökare är välkomna att njuta av Fridas foto, liksom av de andra belönade bilderna. Logga in på beardissidan, och klicka på "månadens tävling"!

Det är förresten Frida som har designat de små beardisarna som är utspridda på mina inlägg i bloggen. Visst är de prydliga! Men så är också Baron (brun) och Falstaff (svart) förebilder.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint kort. Grattis till Frida och Baron!

Anonym sa...

ja, stort grattis till frida! det var minsann inte lätt att sålla bland alla fina kort som skickades in. jättekul! och vilka fina mini-beardisar frida gjort! det hade jag helt missat... :)

Anonym sa...

Vilket härligt kort. Det är bara att gratulera Frida osm tog det och Baron som var en av modellerna. Jättefint!!

Sara sa...

Härligt! Kul att hon vann!:)

Google Analytics