2006-12-09

Om ett julbord


Matte och husse har varit och ätit julbord idag på Wrågården utanför Falköping.

Baron och Falstaff fick följa med, men av någon oförklarlig anledning var det inte tillåtet att ta med hundar in i restaurangen. Undrar varför ...

Men jag funderade: antag att man ställde ner hela julbordet på golvet, och sen släppte in Baron och Falstaff och gav dem tillåtelse att äta. Vad skulle hända? Skulle de äta ihjäl sig? Och vilka rätter skulle de välja? Förmodligen korv, skinka, leverpastej och andra kötträtter.

Men hundarna blev naturligtvis inte helt lottlösa. Husse fick med sig en "doggy-bag", som innehöll var sin prinskorv till dem. För Baron och Falstaff var detta resans största behållning, bortsett från det alltid lika stora nöjet att åka bil.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad trevligt! Hoppas det var lika gott för er att äta julbord där som det var för oss på liseberg! Kan tänka mig att prinskorven var största höjdpunkten! :)

Anonym sa...

Hehe, vilken snäll husse Baron och Falstaff har som tar med sig prinskorv! Inte för att det egentligen var någon nyhet men... ;) Fint julbord! Det ser väldigt smaskigt ut!

Anonym sa...

Hej Bengt! Ja, det går inte att komma ifrån det. Julmaten är GOD! Vi ska äta julbord på Hamnkrogen i Hjo nästa helg, längtar redan! Kram Kathi

Google Analytics