2006-11-03

Bus eller godis?

Den här frågan får vi nästan varje gång vi öppnar dörren, nu i allhelgonatid: BUS eller GODIS?

Frågar vi Baron och Falstaff blir svaret: Ja tack! Både bus och godis!!!

Fast de här dagarna är de inte särskilt intresserade av någotdera. Det är nämligen LÖPTIKAR i vårt grannskap. Då är det svårt att locka med något annat. Våra promenader tar en evighetslång tid, eftersom de ska stanna och nosa i det oändliga där en tik har passerat.

Baron är värst! Vi fryser nästan fast när vi ska vänta på honom. Falstaff är ivrigare - han nosar färdigt snabbt, och sen vill han så fort som möjligt fram till nästa ställe, där en tik har avsatt spår.

Det visar lite skillnaden i karaktär mellan Baron och Falstaff. Baron: noggrann, grundlig, lämnar inte stället förrän det är färdignosat. Falstaff: ständigt på jakt efter nya upplevelser och doft-sensationer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande med löptikar *asg* Vilken hanhund tycker inte det doftar ljuvligt med tikar? Det går relativt bra med Åskar, men mina föräldrars hund Zack går inte att få kontakt med överhuvudtaget när det är löptikar i närheten. Han är såååå jobbig, fast var tur i oturen att han var så jobbig för några veckor sedan.

En utav hans tjejkompisar luktade väldigt gott, och ingen fattade varför för de hade ju opererat bort livmoder och alltihopa så det skulle ju inte vara något löp. Så alla blev så fundersamma, men sen tog de henne till en undersökning och det visar sig att Strömsholm har klantat sig totalt! Så det finns fortfarande stora delar av livmodern kvar. Så nu är hon tvungen att opereras igen av flera andra anledningar också.

Hoppas ni har det fint! :)

Google Analytics