2006-11-18

Om collien Colin

Jag har ibland presenterat några av Barons och Falstaffs många kompisar och goda vänner. Katten som figurerade i gårdagens inlägg räknas inte dit!

Nej, alla dessa härliga hundar som vi möter och har träffat under årens lopp, i alla möjliga sammanhang, på och utanför vår klubb.

Hundarna tränar agility med en grupp, går personspår med ett annat gäng. Vi är några som tränar viltspår – och så finns det hundar som bara helt enkelt följer med oss ut på promenad. Eller att vi följer med dem, hur man nu vill ha det … Det finns faktiskt också dagar då vi inte träffar någon hundkompis!

Colin heter en mycket trevlig collie, som bor här i grannskapet, och som vi möter flera gånger i veckan. Tillsammans med honom och hans matte tränar vi lite enkel vardagslydnad: platsliggning, förbipasserande, inkallning. Förresten: Colin – vilket bra namn på en collie!

Det är alltid roligt att möta honom, och framför allt är det nyttigt för Baron och Falstaff att få tillfälle till lite lydnadsträning. Det är ett område som vi har försummat alldeles för mycket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Bengt! Vilken jättefin collie! Bra namn oxå.
Kram Kathi

Google Analytics