2006-11-09

Om kompisar

Det går inte att presentera Barons och Falstaffs alla vänner och bekanta. Så mycket utrymme står nog inte till buds på bloggen. Alla tänkbara raser, storlekar och åldrar.

En av deras favoriter är den lilla softis-tiken Akila. Vi träffas då och då på våra utflykter och promenader - senast igår - och återseendet är alltid lika glatt och trevligt.

Särskilt Falstaff är förtjust i henne. Men det är näst intill omöjligt att fotografera deras ystra lekar och ömsesidiga tillgivenhet. De är inte stilla en enda sekund!

Baron ser på deras håll-i-gång med distans och överseende. Fast det händer att han låter sig ryckas med.

För övrigt läser jag om Kina i dagens DN: "Nu införs i huvudstaden Peking regeln ´en hund per familj´. De som håller sig med flera hundar bötfälls."

Falstaff och Baron har alltid tyckt att det är bra att inte vara hund i Kina. Det håller matte och husse fullständigt med om!

3 kommentarer:

stenbocken sa...

Baron och Falstaff är mycket kloka hundar!! Jag kan bara hålla med :)
Det är roligt att träffa kompisar, men jag känner igen problemet med att försöka fånga sådana aktiviteter på bild - hart när omöjligt!!
Man får skapa en minnesbank i huvudet istället!
Kram från Fatima och töserna

Anonym sa...

Kul att ni känner Akila för det gör jag med. Eller egentligen hennes matte Louise.
Hjälpte dom med klorna på Akila när hon var liten och inte alls förstod varför man skulle göra något så otäckt. Ha en riktigt trevlig helg.

Anonym sa...

Räknas faddrar in i kategorien vänner och bekanta undrar gudfar Arne?

Google Analytics